Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować, marchew i ogórki zetrzeć na tarce o dużych otworach. Kukurydzę osączyć z zalewy, cebulę drobno posiekać. Wszystkie produkty włożyć do miski, skropić oliwą, przyprawić do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja tez ją bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Jedna z moich ulubionych surówek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !