Sposób przygotowania

Filet z indyka pokroić na porcje, lekko zbić tłuczkiem, oprószyć solą, pieprzem, natrzeć czosnkiem. Odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Na 1 łyżce masła zeszklić pokrojoną cebulę. Na pozostałym tłuszczu usmażyć porcje mięsa. Na każdy kawałek upieczonego mięsa nałożyć łyżkę cebuli, położyć plasterek żółtego sera i zapiec w piekarniku. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !