Sposób przygotowania

1. Przygotuj sos czosnkowy: wymieszaj majonez z jogurtem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do \"pzegryzienia\".

2. Kukurydzę z puszki wyłóż na sitko, by się odsączyła.

3. Pokró ogórki w kostkę. Dołóż na sitko do kukurydzy.

4. Umyj i poszatkuj kapustę. Włóż do sporej miski.

5. Do kapusty dodaj zawartość sitka tj. kukurydzę i ogórki.

6. Zalej sosem czosnkowym, dokładnie wymieszaj. Odstaw na 10 minut.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !