Sposób przygotowania

W przepisie można mleko zamienić na wodę, ale z mlekiem jest smaczniejsze. Czekolada może być dowolna - mleczna lub prawdziwa, ważne żeby nie była nadziewana.
Sposób przygotowania - wszystkie składniki zagotowujemy niemalże ciągne mieszając. Polewamy ciasto. Proponuję, żeby polewa lekko ostygła, ale nie całkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    dobry przepiss;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    dobry przepiss;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    dobra taka domowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię polewę domowej roboty:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    robię bardzo podobnie tylko nie dodaję czekolady

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !