Sposób przygotowania

Z podanych składników prócz rabarbaru i rodzynek wyrobić ciasto. ( dokładny przepis na rozczyn i ciasto znajdziesz w mojej księdze ). Rabarbar myjemy obieramy a następnie kroimy w plasterki. Ciasto wykładamy do formy a następnie wsypujemy na wierzch rabarbar i rodzynki i posypujemy do smaku cukrem. Ciasto wkładamy do pieca i pieczemy ok 40 min w temp. 200 – 220\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    Musze wyprobowac - powrot do tradycyjnych przepisow mniam ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    uwielbiam rabarbar
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha, ostatnio często robię takie ciasto :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałe ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mniam, najlepsze tradycyjne ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    SMACZNE CIASTO

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !