Sposób przygotowania

Rozpuszczamy czekoladę.Smarujemy nią środki i brzegi kruchych babeczek.Odstawiamy,aby czekolada zastygła.Żelatynę zalewamy niewielką ilością wody,kiedy spęcznieje,lekko podgrzewamy i ,ciągle mieszając, rozpuszczamy.Jogurt mieszamy z żelatyną i cukrem pudrem,łączymy z ubitą śmietaną.Schładzamy.Tężejącym kremem napełniamy babeczki.Posypujemy jagodami,dekorujemy listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie szybkie i smaczne dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniałe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    rewelacyjny pomysł i smaczne babeczki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł na babeczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    szybciutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !