Sposób przygotowania

Mięso pokroić w długie paski. Nadziać je na patyczki do szaszłyków. Wkłuć w mięso 4-5 razy, za każdym razem z tej samej strony. Olej wymieszać z solą czosnkową, przyprawą do drobiu i płatkami papryki. Polać tym mięso. Marynować w chłodnym miejscu min.30 minut. Grillować na rumiano.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Smacznie się zapowiadają...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja robię boczkowe ;o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z boczku w mojej księdze znalazły się trochę wcześniej niż te z indyka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !