Sposób przygotowania

Boczek pokroić w krótkie, cienkie paski, podsmażyć razem z pokrojoną cebulą, dodać koncentrat pomidorowy, paprykę oraz zasmażkę z mąki. Całość rozprowadzić wodą, doprawić do smaku solą i pieprzem, otrzymamy sos odstawić, niech na cięgnie. W tym czasie filety z ryby pokroić na niewielkie porcje, posolić, oprószyć mąką, usmażyć i zalać sosem. Podawać z makaronem lub kaszą gryczaną.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    w takim wydaniu gulaszu nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawy gulasz...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pychotka taki gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !