Sposób przygotowania

Bagietkę lub bułki kroimy na mniejsze części, kładziemy na spód półmiska. Mleko zagotować z makiem i łyżeczką cukru. Warstwę bułek zalać mlekiem z makiem. Na to kładziemy kolejna warstwę bułek i znowu zalewamy mlekiem z makiem. Można ułożyć tak kilka warstw. Jak całość ostygnie wstawiamy do lodówki, a na drugi dzień polewamy śmietaną i przyozdabiamy bakaliami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    śliczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajnie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Interesujący przepis, domyślam się, że to kuchnia regionalna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    interesujące:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !