Sposób przygotowania

Żółtka ubijamy z cukrem pudrem,
dodajemy cukier waniliowy,
następnie dodajemy śmietankę,nadal ubijamy
na koniec dodajemy do tego spirytus.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwiaweg11

    Fajnie zawsze chciałam sama zrobić a nie wiedziałam jak :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwiaweg11

    Fajnie zawsze chciałam sama zrobić a nie wiedziałam jak :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ajerkoniak swojej roboty jest najlepszy,warto zrobić polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    to prawda samemu robiony najlepszy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    oo nigdy nie robiłam ajerkoniaku w domu, aż muszę spróbować ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Domowe ajerkoniak jest najlepsza
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    własny wyrób
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super, taki uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super, taki uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !