Sposób przygotowania

Makrelę obieramy dokładnie z ości i posypujemy przyprawą do ryb. Ziemniaki ubieramy i tłuczemy. Następnie smażymy na oleju z pestek winogron na rumiano. Dodajemy makrelę i dokładnie mieszamy. Po 2-3 minutach wbijamy jajka. Solimy, dokładnie mieszamy i smażymy do momentu ścięcia się białka. Doskonale smakują z ogórkami małosolnymi. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    trochę takie inne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ciekawy pomysł z ta ryba :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    kartofli jeszcze na śniadanie nie jadłam, chyba pora sprawdzić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak to jeszcze nigdy nie jadłam....
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    u mnie ziemniaczki często są na śniadanie - szczególnie jeśli zostaną z wczorajszego obiadu :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajny i bardzo ciekawy przepis! A ziemniaków na śniadanie nigdy nie robiłam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    W co ubieramy ziemniaki? ;P A na poważnie to przepis warty zainteresowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hahah dobre :o) Ach te moje słowotwórstwo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Akurat jem kanapkę z wędzoną makrelą :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !