Sposób przygotowania

Kremówkę ubić na sztywno z śmietan fiksami z cukrem waniliowym i 2 łyżek cukru pudru. Następnie masę dokładnie wymieszać ze skórką z cytryny oraz sokiem. Dwie łyżki kremu odłożyć do dekoracji. Jeden okrągły placek biszkoptowy ułożyć na płaskim talerzu nałożyć na niego obręcz tortownicy i posmarować go 1/3 masy kremowej nałożyć na niego następny biszkopt i ponownie posmarować go kremem nałożyć trzeci biszkopt i posmarować kremem wierzch. Na końcu ułożyć na torcie pokrojone sezonowe owoce. Dwie galaretki rozrobić w 3 szkl. gorącej wody. Ostudzić poczekać, aż lekko zgęstnieje i zalać nimi tort. Wstaw do lodówki na 3 godziny. Tort udekoruj odłożonym kremem i kulkami rafaello.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !