Sposób przygotowania

robimy ciasto kruche z podanych skladników czyli margaryn a, mąka , jaja, cukier , smietana , wykładamy foremkę do tarty i układamy na cieście gruszki pokrojone według uznania , pieczemy ok 30 min, w tem 200st , po ostygnięciu ubijamy śmietanę ja używam 36% dodajemy już zimną rozpuszczoną w mleku żelatynę i workiem cukierniczym nakładamy takie kupki robiąc wystający dziubek , przed podaniem posypujemy cynamonem :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    super ciasto:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne ciasto
  • 15
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    można zrobić z różnymi owocami , jablka tez będą pyszne , ale gruszka dodaje zupełnie innego smaku
  • 14
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    tarty w ogóle sa pyszne :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniale wygląda
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    danwo nie robiłam
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    danwo nie robiłam
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    danwo nie robiłam
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    danwo nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !