Sposób przygotowania

Śmietane zagotowac ,zdjąc z ognia.Kuwerturę pokroic na małe kawałki i z cynamonem i masłem dodac do śmietany rozpuścic stale mieszając.Rozmieszac na krem ,Napełnic masą szprycę z nasadką o dużym przekroju .Wyciskac paluszki długości 3 cm na folię aluminiową .Cukier puder wymieszac z połowa łyżeczki cynamonu i obtaczac w nim paluszki .Przechowywac w szczelnie zamkniętej puszce.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    może być dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    może być dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    może być dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    sorki, ale coś mi się wiesza strona...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !