Sposób przygotowania

Mięso dobrze wyrobić,dodać tartą bułkę połączoną z wodą, dodać jako ,doprawić do smaku solą i pieprzem.Na patelni rozgrzać olej,formować małe kotleciki,obtoczyć w tartej bułce i smażyć na oleju na rumiany kolor z obu stron.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne są kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mama wie co dobre...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kotleciki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    bardzo dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię mielone i na ciepło do obiadku i na zimno do kanapki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny obiadek:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !