Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka myjemy, nacinamy na spore płaty lub rozbijamy tłuczkiem do mięsa. Solimy i pieprzymy. Na płat mięsa kładziemy kawałek sera. Zwijamy w roladę, obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku i panierujemy w bułce tartej. Formujemy podłużne roladki. Smażymy na głębokim tłuszczu na małym ogniu po około 5 minut z każdej strony. Roladki powinny być obracane na cztery boki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    Fajne urozmaicenie drobiu.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Pyszne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !