Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta rybno-pomidorowa

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
1 szt
pomidor
1 szt
musztarda
1 łyżeczka
Sklep Prymat
olej
2 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
czosnek
1 ząbek
tymianek
do smaku
natka pietruszki
3 łyżki
ryba
200 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybno-pomidorowa

Obrana i umytą cebulę oraz czosnek drobno posiekać. Pomidor sparzyć wrzątkiem, zdjąć skórkę, usunąć gniazdo nasienne. Rybę, pomidor, cebulę, czosnek, musztardę wraz z olejem i przyprawami zmiksować. Wymieszać z koperkiem. Podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak