Sposób przygotowania

1. Kiełbasę pokrój w skośne plastry. Ogórki osącz z zalewy, a następnie pokrój w półplasterki. Cebulki osącz z zalewy.
2. Ser żółty pokrój w słupki. paprykę umyj, osusz, usuń z niej gniazda nasienne, a miąższ potnij na srednie paseczki.
3. Składniki sałatki wymieszaj. Zrób sos: musztardę utrzyj z octem i przyprawami do smaku, dodając stopniowo oliwę.
4. Sosem polej sałatkę i wymieszaj. [przed podaniem udekoruj np. listkami sałaty. podawaj z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !