Sposób przygotowania

Maliny zasypać cukrem i rozgotować ,przetrzeć przez sito,aby pozbyć się pestek .Mus malinowy wymieszać z galaretką rozpuszczoną razem z żelatyną w 1 szklance wody i ubitą śmietanką,piankę wylać do płaskiej formy,opłukanej zimną wodą ,schłodzić (najlepiej kilka godzin)po tym czasie zastygnięte ptasie mleczko pokroić na porcje i udekorować czekoladową posypką .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pyszniutkie!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo fajnie ci to wyszło.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !