Sposób przygotowania

Kapustę obieramy z brzydkich liści, myjemy i siekamy. Cebulę obieramy i drobno kroimy, marchewkę myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy olej, koperek i doprawiamy do smaku. Surówka musi koniecznie trochę postać przed podaniem.
Jesli ktoś nie lubi koperku może być i bez niego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też taka robię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też taka robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !