Przepis i sposób przygotowania na: Kanapeczki z tatarem z łososia
2. Na kromkach bagietki połóż po plasterku cukinii i obłóż tatarem. Udekoruj rozmarynem. Podawaj zaraz po przyrządzeniu.
bagietka |
10 kromek
|
cukinia |
10 plasterków
|
łosoś wędzony |
15 dag
|
cebula czerwona |
1 szt
|
awokado |
1/2 szt
|
ogórek |
1/2 szt
|
oliwa |
3 łyżki
|
Pieprz biały mielony Prymat |
do smaku
|
rozmaryn |
do dekoracji
|
sok z limonki |
(do smaku)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: