Sposób przygotowania

Mus podgrzac dosypac cukier żelujący i mieszac tak długo ,aż zgęstniałą masa będzie odchodziła od ścianek garnka.Koniak dolac i dobrze razem zamieszac .Blachę do pieczenia wyłożyc pergaminem i rozsmarowac na nim masę pigwową na grubośc około 2 cm.Pozostawic na 1- 2 dni ,aż trochę podeschnie.Grubym cukrem posypac mase pigwową ,pokrajac w kostkę ,przechowywac w suchym miejscu.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam..
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nigdy nie jadlam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawe! tylko ja nie mam pigwy....
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Interesujące, jestem ciekawa smaku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ciekawy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    mam dużo swojej pigwy a ten przepis jest bardzo ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !