Sposób przygotowania

Ciasto francuskie zagniatamy i wałkujemy w kształcie koła. Wylepiamy nim formę do tarty, robiąc wysokie brzegi. Nakłuwamy widelcem. Sery kroimy i mieszamy ze śmietaną, solimy. Wylewamy na ciasto francuskie. Na wierzchu układamy kapary, oliwki i kawałki kiełbaski.Pieczemy ok 25 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    forgielka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !