Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę,dodać cukier.Do żółtek dodać proszek i 2 łyżki octu i wymieszać.Dodać do białek.Wymieszać,dodać obie mąki przesiane przez sitko.Wymieszać drewnianą łyżką.Piec biszkopt około 40 min. Biszkopt przekroić na 3 części.Na spodnią część wyłożyć 2/3 kremu śmietankowego,przykryć drugim krążkiem biszkoptu a na niego wyłożyć krem czekoladowy.Na wierzch położyć 3 krążek biszkoptu i posmarować pozostałą częścią kremu jasnego.Dowolnie udekorować.Wierz mojego tortu posmarowałam na pół masą jasna i ciemną.Krem do tortów robimy jak w przepisie na opakowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    piękny i pyszny !!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotak zazdroszczę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześliczny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetnie sie prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    przesliczny tort
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    cudowny i pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pychotka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Pięknie wyszedł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    piękny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam torcik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !