Sposób przygotowania

Cukier zagotować z wodą, dodać do nich miętę razem z gałązkami. Gotować, aż syrop zgęstnieje (7-8 minut bez przykrycia), po czym wyjąć miętę. Ananasa obrać, wyciąć twardy rdzeń, pokroić w cieniutkie plasterki. Ułożyć je na talerzyku, polać syropem, przykryć. Chłodzić w lodówce kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawe
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Takiego deseru jeszcze nie jadłam. Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    o prosze, z ananasa jeszcze nie widzialam :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się taki deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !