Sposób przygotowania

Sledzie wymaczamy i drobniutko siekamy, tak samo siekamy cebulę i boczek.Doprawiamy, dokładnie mieszamy. Schładzamy w lodówce i juz mamy gotowa paste do kanapek

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    coś nowego spróbuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    pychotka!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    lubie takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !