Składniki:
buraki czerwone | 5 szt |
wędzonki | 0,5 kg |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
zakwas buraczany | 100 ml |
woda | 3 l |
sól | do smaku |
seler | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana | 2 łyzki |
mąka | 1 łyżka |
koperek | do smaku |
buraki czerwone | 5 szt |
wędzonki | 0,5 kg |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
zakwas buraczany | 100 ml |
woda | 3 l |
sól | do smaku |
seler | 0,5 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana | 2 łyzki |
mąka | 1 łyżka |
koperek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: