Przepis i sposób przygotowania na: Truskawki zapiekane w biszkopcie
Ciasto wylać do formy. Umyte i odsączone truskawki układać na surowym cieście. Piec w 180 st. C do lekkiego zrumienienia (ok. 15 minut). Podawać gorące, posypane cukrem pudrem.
margaryna do smarowania formy |
3 dag
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
2 łyżki
|
jajko |
3 szt.
|
cukier |
3/4 szkl.
|
woda |
1 łyżka
|
truskawki świeże |
25 dag
|
cukier puder |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: