Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy ze skórki i kroimy na drobne części. Ser trzemy na tarce w grubości wedle uznania. Bagietkę przekrajamy na dwie części, smarujemy masłem, pieczarki wkładamy do garnka do momentu kompletnego wyparowania wody. Dodajemy do nich olej i cebulę pokrojoną w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Po ugotowaniu pieczarek, nakładamy je na bagietki i przysypujemy serem. Wykładamy zapiekanki na blachę i wstawiamy na 15 minut w temperaturze 180 stopni + termoobieg. Dekorujemy zapiekanki papryką mieloną oraz pietruszką. Smacznego !

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tradycyjne i...dobre :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takie tradycyjne są bardzo smaczne :) a Twoje wyglądają na bardzo apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !