Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie i odsączyć, wsypać do miski.
Parówki pokroić w kostkę i podsmażyć na złoty kolor na oleju.
Fasolkę i kukurydzę odsączyć z zalewy, cebulę i ogórki pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w naczyniu, dodać majonez i ketchup oraz sól i pieprz do smaku i wymieszać.
Odstawić do lodówki na 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    piękne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj tam piękne, smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    I to bardzo smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !