Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka zielona

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska
1 sztuka
ogórek sałatkowy
2 sztuki
kalarepa
2 sztuki
koperek
1/2 pęczek
oliwa
5 łyżek
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat
2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zielona

Kapustę szatkujemy, kalarepę ścieramy na tarce o grubych oczkach, ogórki kroimy w talartki (odciskamy nadmiar soku), koperek siekamy. Łączymy ze soba wszystkie składniki. Sos przygotowujemy wg przepisu z opakowania i całość dokładnie mieszamy. Przed podaniem schladzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak