Sposób przygotowania

Polędwicę pokroić w małą kostkę i podsmażyć na 1 łyżce oliwy. Do szklanki wbić 4 jajka, dodać przestudzoną polędwicę, dokładnie wymieszać. Z 4 kromek chleba wykroić miąższ, z jednej strony podsmażyć na 1 łyżce oliwy, odwrócić do środka wlać masę jajeczną z polędwicą, smażyć na małym ogniu, gdy spód sie podsmaży, na 1/2 minuty wstawić do mikrofalówki, wyjąć doprawić sola i pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    świetny pomysł
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !