Sposób przygotowania

2-3 litry wody zagotuj z kością, kostką rosołową i włoszczyzna dodaj przecier pomidorowy. Następnie wsyp ryż i gotuj do miękkości. Na koniec zupę zagęść śmietaną z mąką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    niezawodna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wczoraj miałam taką na obiad.... pyszności :P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    moja ulubiona zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    moja te? ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa, :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    taka zawsze smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pomidorowa wasze naj :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupka, często taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mój synuś bardzo lubi :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !