Sposób przygotowania

Cukinie przekroić wzdłuż na połówki, wydrążyć, wydrążoną cukinię przysmażyć na maśle. Pieczarki i cebulę drobno posiekać, przysmażyć na oliwie, dodać posiekaną drobno paprykę i dusić razem. Dodać miąższ z cukinii, mozarellę, jajko, bułkę tartą,natkę i wymieszać. Przyprawić. Farszem napełnić cukinie, umieścić na tacce i smażyć na grillu do miękkości.Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Warto wypróbować, bo zapowiadają się baaardzo smacznie:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne; bardzo lubię cukinie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmniMniam MNIAM
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładnie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam cukinię
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    przepis na 6 +,bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja te? uwielbiam cukini? , jeszcze faszerowan?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !