Sposób przygotowania

Kaszę ugotować w 1,5 szklanki wody z solą. Cebulę zeszklić na maśle,dodać posiekane pieczarki i podsmażyć. Dodać wodę - tyle,by zakryły pieczarki, poddusić na małym ogniu, dodać trochę śmietany i zagęścić mąką. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać pieczarki i sos z kaszą. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać startą mozarellą. Zapiekać w 180 stopniach 20 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Nie jadam kaszy zbyt często, ale takiego połączenia bym nie odmówił:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna. muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnoam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam zapiekanka z kaszy gryczanej
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam kasz?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !