Sposób przygotowania

Na patelni rozpuść dokładnie mieszając masło i cukier. Następnie włóż kiwi, banany pokrojone w plasterki, brzoskwinie w kostkę, śliwki na połówki.
Skrop je wodą i podgrzewaj na niewielkim ogniu, by zmiękły, ale nie zmieniły kształtu i nie wyparował z nich sok. Odstaw do wychłodzenia.
Na płaskim półmisku rozłóż liście sałaty, na nich kładź plastry szynki, a wolne miejsca porcjami wypełniaj plasterkami kiwi z lekko wciśniętymi migdałami. Miękkie owoce rozłóż w równych ilościach, na plastrach szynki, polej każdą porcję koniakiem, zapal i natychmiast podawaj.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Same pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !