Sposób przygotowania

Masło zagniatamy z cukrem pudrem, cukrem waniliowym, żółtkami, mąką i solą.Ciastem wylepiamy natłuszczone foremki i pieczemy ok. 15 min w temp. 180 stopni C. Studzimy. Galaretkę robimy według przepisu na opakowaniu. Owoce myjemy, większe kroimy na kawałki i napełniamy nimi babeczki a następnie zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wygladaja...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    ladnie wyglada
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    ladnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !