Sposób przygotowania

Fileta kroimy w kostkę a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.Pora kroimy w krążki a czosnek przeciskamy przez praskę.Podsmażamy na oleju i wsypujemy pora.Doprawiamy i dusimy do miękkości,wystudzamy.Jajka roztrzepujemy,wsypujemy przyprawę do gyrosa i obie mąki.Mieszamy na jednolitą masę.Dodajemy mięso,pora z czosnkiem i żółty ser.Mieszamy.Na rozgrzany olej kładziemy porcję masy i pieczemy z obu stron.Możemy udekorować szpinakiem.Podajemy z ryżem lub kaszą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    całkiem całkiem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !