Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

żurek

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion
2 litry
jajko
4 sztuki
śmietana
300 mililitrów
wędzonka
300 gram
Majeranek suszony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: żurek

bulion gotujemy dodajemy pokroioną wedzonke. oraz kwas ,Gotujemy jajka w osobnym garnku. do bulionu dodajemy, śmietane wymieszaną z żurkiem w proszku , dodajemy do bulionu. mieszamy , doprawiamy do smaku. Jajka obieramy , kroimy w cząstki, zalewamy żurkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak