Sposób przygotowania

Pomidory umyć pokroić w kawałki,udusić po czym przetrzeć przez sito. Bakłażana obrać i pokroić w plasterki i usmażyć na oleju na rumiano. W piekarniku upiec paprykę i obrać po czym wyjąć nasiona. Bakłażana i paprykę przetrzeć przez sito, wszystkie składniki połączyć razem i 15minut gotować ciągle mieszając. Sos można zapasteryzować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !