Sposób przygotowania

Pietruszkę i botwinkę rozdrobnić na miazgę, dodać wodę wrzącą, tyle,by przykryła warzywa. Doprawić do smaku i skropić sokiem z cytryny.Poczekać aż naciągnie, przecedzić i wystudzić. Pić 1/2 szklanki dziennie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Josef1

    bardzo zdrowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    samo zdrowie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowiutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wspaniałę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    wyglada fajnie i mam nadzieje ze tez tak smakuje
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ?wietnie zrobione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !