Sposób przygotowania

Arbuza obrać ze skóry, wyjąć pestki i zmiksować. Wodę doprowadzić do wrzenia, dodać herbatę miętową, chwilę poogotować i wyjąć torebki, następnie dodać cukier. Gotować do momentu rozpuszczenia się cukru. Ostudzić i połączyć z arbuzem, wymieszać. Przed podaniem schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super napój na upalne lato!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy sposób:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny jest, piłam z miętą świeżą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !