Sposób przygotowania

Śledzie moczymy około godzinkę,odciskamy i siekamy.Dodajemy sparzoną,cienko pokrojoną cebulkę,jajko,cukier,musztardę i pieprz do smaku.Bułkę kroimy na kromki,przysmażamy jedną stronę,na niej układamy masę śledziową.Na blaszce do pieczenia rozpuszczamy tłuszcz,przekładamy grzanki i całość wstawiamy do gorącego piekarnika,aż druga strona się zarumieni.Podajemy gorące.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla mnie rewelacja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe, nigdy na ciepło nie jadłam śledzi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomyslowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    rewelacyjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie tez rewelacja !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super przepis! pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !