Sposób przygotowania

Filety moczymy w mleku przez cała noc.Wyjmujemy i osączamy.Śledzie,jabłka,cebulę i chleb mielimy w maszynce do mięsa.Mieszamy,doprawiamy sola i pieprzem.Wstawiamy na noc do lodówki.Z pasty formujemy kształt śledzia i posypujemy posiekanym jajkiem,cebulą i kaparami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne,muszę to zrobić:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !