Sposób przygotowania

Ok 2 litrów wody zagotowujemy z odrobina soli i 1 kostką bulionową. Gotową mieszankę warzyw (mogą być mrożone) wkładamy do gotującej się wody. Gotujemy ok 10 min. Po odcedzeniu posypujemy Kucharkiem i ewent. dodajemy odrobinę masełka.
Polecam to danie w trakcie diety. Był to mój sposób na warzywa, które mają smak. Ta kostka bulionowa i ewent. odrobina masełka niesamowicie zmienia smak (a może dopiero go nadaje...).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Smaczne i zdrowe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    zdrowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super dodatek do obiadu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    zdrowe i pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    cudaśne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam warzywa na patelnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    moja żona chętnie by zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    lubie takie warzywka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny i lekki posiłek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zdrowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    lubię takie warzywka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !