Przepis i sposób przygotowania na: Placek z kruszonką i rabarbarem
Białka ubić na sztywno,dodając cukier.Pianę bezową rozsmarować na rabarbarze.Drugą część ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na pianę bezową.Piec 40 minut w 180 st.C.
rabarbar |
700 gram
|
mąka |
3 szkl
|
cukier |
1 szkl
|
margaryna |
1 kostka
|
żółtko jajek |
6 szt
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
cukier wanilinowy |
1 szt
|
NA BEZĘ: |
|
białko |
6 szt
|
cukier puder |
1/2 szkl
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: