Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z pokrojoną w kostkę cebulą, wyciśniętym czosnkiem, surowym jajkiem, pieprzem, przyprawą w płynie, bułką tartą i 1 łyżką majeranku. Połowę mięsnej masy wyłożyć do wysmarowanej olejem foremki, na środku ułożyć przepołowione jajka (bez skorupek), przykryć pozostałą częścią mięsa. Na wierzchu posypać resztą majeranku. Piec ok.50 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mój mąż takie uwielbia
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    sposób godny wypróbowania- ja zawsze robiłem tradycyjnie ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    może być smaczne
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z pewnością by mi smakowało.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !