Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie- odcedzamy- odstawiamy na bok.
Do garnuszka wlewamy 2/3 szklanki wody i rozpuszczamy w niej kostkę rosołową.
Dodajemy 2 łyżki masła i pokrojony drobno ser.
W śmietanie rozprowadzamy mąkę- zagęszczamy sos. Dodajemy posiekany szczypiorek i przyprawy.
Fasolkę podsmażamy na maśle na patelni- posypujemy bułką tartą- rumienimy.
Podajemy z sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    już jestem ciekawa jak smakuje...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Mniaaam
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    cos dobrego
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne, a sos musi być rewelacyjny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    dla mnie super :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !