Sposób przygotowania

Buraki gotujemy na wodzie, obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Starty chrzan doprawiamy do smaku według uznania. Ja proponuję sól, cukier i sok z cytryny. Łączymy buraki z chrzanem. Jeżeli konsystencja jest dość gęsta można dodać odrobinę jogurtu naturalnego.
Polecam do wędlinki do kanapek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię bardziej niż chrzan
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    kojarzy mi się z Wielkanocą
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    dobry dodatek do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    domowa najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię ćwikłę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubie ćwikłę
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !