Sposób przygotowania

Udka kurczęce obieramy ze skórki, w celu obniżenia poziomu kaloryczności. Posypujemy przyprawą do kurczaka i odrobinkę solimy. Odstawiamy na min pół godz. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy ok 45-55 min w temp ok 180-200 stopni.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    często goszczą na moim stole :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie upieczone...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie udka zawsze super smakują, bardzo je lubię i na ciepło i na zimno
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie udka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !